Foreningsnyt 1-2020...

Så skal vi snart til vores årlige generalforsamling. Det er i år den 11. marts kl. 19:00 på Ågård Kro.
Dagsordenen er ifølge vedtægterne.
Der vil være en repræsentant fra YouSee tilstede til at besvare spørgsmål angående f.eks. programpakkerne og manglende signal.
YouSee's "bland selv" fungerer nu, og som kompensation for manglende programmer i nytåret får man nu 3 mdr. med 3 programmer mere.
Vi skal gøre opmærksom på, at vi skal have valgt et nyt medlem til bestyrelsen.
Foreningen er vært for et mindre traktement, hvorfor der ønskes tilmelding til formanden.

TV.
Der er store ændringer i frekvenslisten denne gang. 
Der har været et opgør om priserne på de 11 kanaler fra Discovery. Den prisstigning, der blev forlangt, ville YouSee ikke betale, så de 11 kanaler er nu borte, og der er næsten ingen prisstigning på YouSee´s programpakker i år, selv om der er kommet en del nye programmer til, især TV2-programmer.
Samtidigt lukker DR programmerne DR 3, DR Ultra, og DR K, som er flyttet til DRTV, som er et streamingprogram.
Faktisk er de programmer, som er forsvundet, ikke set af ret mange. Det er vist kun Kanal 4 og Kanal 5 der ses. Det skyldes sportsudsendelser. Men nu er der en ny kanal på TV2 som sender sport. Den hedder SporteXtra og den har fået mange nye licencer til at sende fodbold. Den er med i "bland selv". Ligeledes er TV2 Play med i "Bland selv".
Det ser ud til, at problemet med de forsvundne sportsprogrammer slet ikke er så stort, og det giver kun en mindre prisstigning. 
 
Internet.
Det  fungerer rigtig godt. 
Vi skal gøre opmærksom på, at der kommer en del falske mails. Det er mails, som egentlig ønsker at lokke oplysninger ud af os, så dem bag måske kan tømme bankkonti.
Lad være med at åbne dem og slet dem med det samme. Det er måske muligt at kende dem, da der ofte er stavefejl i mailsene. Åbn aldrig en mail, som du ikke ved hvor kommer fra. Husk også at opdatere internet-programmerne med de nyeste opdateringer.

Telefoni.
Det fungerer godt

Kontakt bestyrelsen her 

Quicklinks

Følg os på facebook -

Quicklinks

Tilmeld vores nyhedsbrev -

Fejlmelding-
Kabel TV

Servicepartner: Dansk Kabel TV
43 32 47 00
Man-fre: 08:00 - 20:00
Weekend: 10:00 - 16:00
Vagt: 10:00 - 16:00

Fejlmelding-
Bredbånd / Telefoni

Servicepartner: YouSee
70 70 40 40
Man-fre: 08:00 - 20:00
Weekend: 08:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00