Foreningsnyt nr. 4 - 2019...

Aftenerne er blevet længere. Når aftenerne bliver længere har vi tendens til at sidde mere foran Tv-apparatet. De der streamer deres programmer kan jo se lige nøjagtigt det, som de ønsker.
De der ser live-TV må nøjes med det, der kommer på et tilgængeligt program netop på det tidspunkt.
Streaming betyder, at der skal være nok internethastighed til rådighed. Her er det vigtigt, at ens egen Wi-Fi er i orden. Det hjælper ikke, at købe en dyr hastighed, hvis Wi-Fi'en ikke er i orden. Det allerbedste er dog, som altid, et direkte internet-kabel til dit TV.

TV.
Der er ingen ændringer i frekvenslisten denne gang. Men det kommer der, som det ser ud nu, pr. 1. januar. Den nye kanalliste er ikke tilgængelig endnu, men der kommer drastiske ændringer.
Årsagen er, at alle 11 Discovery-ejede kanaler fjernes fra kanalpakkerne. De vil dog være tilgængelige i "bland selv" pakkerne. Hvis en forhandling kommer på plads, ellers bliver det uden adgang Discovery kanaler fra 2020

Årsagen er en strid mellem YouSee og Discovery om priser. Hvert år har YouSee hævet priserne for programmerne, men nu mener man ikke, at det kan gå længere. 
Derfor vil alle Discovery's programmer forsvinde fra de faste programpakker, men være tilgængelige som tilvalg i "bland selv" pakkerne. 
Samtidigt vil der være bedre samarbejde med TV2. TV2 Play kommer også som "bland selv" pakke, og der kommer nogle gode sportsprogrammer.

Der lægges altså op til, at der ikke kommer prisstigning i programpakkerne i år 2020.
Samtidigt lukker DR måske programmerne DR 3, DR Ultra, og DR K.

Internet.
Det fungerer rigtig godt. 
Vi skal gøre opmærksom på, at der kommer stadig en del falske mails. 
Det er mails, som egentlig ønsker at lokke oplysninger ud af os, så dem bag måske kan tømme bankkonti.
Lad være med at åbne dem og slet dem med det samme. Det er måske muligt at kende dem, da der ofte er stavefejl, og adressen er en anden i mailsene. 
Åbn aldrig en mail, som du ikke ved hvor kommer fra.

Telefoni.
Det fungerer godt

Kontakt bestyrelsen her 

Quicklinks

Følg os på facebook -

Quicklinks

Tilmeld vores nyhedsbrev -

Fejlmelding-
Kabel TV

Servicepartner: Dansk Kabel TV
43 32 47 00
Man-fre: 08:00 - 20:00
Weekend: 10:00 - 16:00
Vagt: 10:00 - 16:00

Fejlmelding-
Bredbånd / Telefoni

Servicepartner: YouSee
70 70 40 40
Man-fre: 08:00 - 20:00
Weekend: 08:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00