Det skal du streame i maj...

HBO Nordic. I denne måned kan du glæde dig til den nye spændende mini-serie.

Katastrofen på Chernobyl og opleve Daniel Radcliffe som frelsende engel i Miracle Workers.

Premierer:

Chernobyl
David Dencik og Stellan Skarsgård spiller hovedrollerne i dramaserien om den katastrofale ulykke på det ukrainske atomkraftværk i 1986.
Se én episode om ugen fra 7. maj

State of the Union
HBO giver os med denne komedieserie præcis parterapi på ti minutter. Serien består af ti korte afsnit, hvor vi følger et par i parterapi.
Se to nye episoder om dagen fra 7. maj

Miracle Workers
I denne skæve komedieserie er himlen et aktieselskab, hvor chefen, Gud, har givet op og vil udslette jorden. Derfor er det op til Daniel Radcliffe og en anden engel at redde verden.
Se hele første sæson fra 9. maj

Se også: 

Game of Thrones – sæsonfinale
Den populære fantasyserie går nu sin sejrsgang for sidste gang – og du kan følge dramaets afslutning på HBO Nordic. De første fire episoder ligger live nu.
Se episode fem fra 12. maj
 
Killing Eve
Anden sæson af den humoristiske spionserie om en efterretningsagents jagt på en lejemorder – og deres forelskelse i hinanden – er i fuld gang. De første fem episoder er allerede live.
Se episode seks fra 11. maj
 
What We Do in the Shadows
Kultfilmen What We Do in the Shadows har fået sin egen sylespidse komedieserie, hvor vi følger tre vampyrer, der pludselig får til opgave at erobre USA. Se de første seks afsnit nu.
Se episode syv fra 9. maj

Sådan får du adgang til HBO
Jeres beboere/medlemmer har adgang til HBO via deres tv-boks, ved at downloade Tv & Film-app'en eller besøg tv.yousee.dk. App’en kan downloades via App store eller Google Play. Så har de altid den bedste underholdning lige ved hånden, uanset hvor de er i Danmark.

Hvad er det nu Bland Selv er
Med YouSee Bland Selv-pakker kan jeres beboere/medlemmer blande deres helt egen tv-pakke med både tv og streaming fra over 50 tv-kanaleder og 11 streamingtjenester.
 
De kan udskifte deres tv-kanaler og streamingtjenester, lige når det passer dem – via tv-boksen, på tv.yousee.dk og i YouSee Tv & Film-appen. Deres ændringer slår normalt igennem i løbet af få minutter og altid inden for en time.
 
De tv-kanaler og streamingtjenester de vælger, kan de udskifte igen efter 30 dage, hvis de har lyst.
 
De får stadig alt det fra Grundpakken – og derudover er der måske penge at spare deres streamingtjenester, fordi de får dem ind under Bland Selv-pakken.
  

Quicklinks

Følg os på facebook -

Quicklinks

Tilmeld vores nyhedsbrev -

Fejlmelding-
Kabel TV

Servicepartner: Dansk Kabel TV
43 32 47 00
Man-fre: 08:00 - 20:00
Weekend: 10:00 - 16:00
Vagt: 10:00 - 16:00

Fejlmelding-
Bredbånd / Telefoni

Servicepartner: YouSee
70 70 40 40
Man-fre: 08:00 - 20:00
Weekend: 08:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00